SNACKSALON ABSTEDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snacksalon Abstede. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 22:15 Super!
5 jun 2024 om 17:03 Eten was goed en klaar op de aangegeven tijd. Vriendelijke eigenaar
16 mei 2024 om 20:27 Ik heb gekozen voor afhalen. De bestelling stond netjes op tijd klaar. Kwalitatieve snacks, lekkere patat en vriendelijke service.
16 mei 2024 om 14:38 De vorige keer was de bestelling niet goed door een combi van zaken bij Thuisbezorgd en Abstede. Hierover werd ik gebeld door de eigenaar, dat vond ik netjes. Ik kreeg gratis drinken bij mijn volgende bestelling. Nu was het compleet en warm. Top.
3 mei 2024 om 21:09 Prima!!
29 apr 2024 om 3:35 Ik denk dat er een nieuwe eigenaar is want dit was niet goed. Het eten was lauw, de saus bij de saté, de frikandel speciaal en 1 blikje frisdrank ontbraken. Het was echt een goede snackbar.
6 apr 2024 om 16:22 Één van de weinigen met frikandel xxl op de kaart, lekker! Bestelling op de minuut af precies op tijd. Ging zeer vlotjes. Eerste bestelling hier, zeker andere keer nog een keer proberen.
5 apr 2024 om 20:48 Omzettend aardige eigenaar, daarom 5 sterren. Zorgvuldig in contact. Lekker eten. Bezorgtijd wel wat lang, alleen jammer dat het beloofde gratis drankje er niet bij zat.
22 mrt 2024 om 18:22 Snelle levering en lekkere friet en snacks. We hadden een grote bestelling en het klopte allemaal en was nog warm. Fijn!
29 feb 2024 om 16:11 patat was koud kroket was nog warm en de bami schijf was aangebrand hier koop ik niks meer!!!De tijd werd steeds verder na achter gezet zodat ik 3 uur moest wachten om geholpen te worden.
3 feb 2024 om 8:42 Weinig vlees op de patat giros voor die €8,50